Lajv101.com

En praktisk sida för både nybörjarlajvare och vana veteraner

Adressändring

Varför är detta viktigt?

 Jo, för att om du fyttar, kan inte eventuella utskick från lajvarrangörerna nå dig eftersom de då bara har din gamla adress om de skickar ut information via brev. Ok att posten har eftersändning, men den gäller bara ett år och om du då flyttat sen längre än ett år tillbaka, så kommer självfallet inte utskicket att nå dig. 

Det är på ditt eget ansvar att maila arrangörerna din nya adress eftersom de garanterat har betydligt viktigare saker att handskas med än att leta upp din nya adress. Dessutom så kostar du även arrangörerna onödigt med pengar eftersom både utskrift av papper, kuvert och frimärken kostar pengar. 

Om det är ett stort lajv på över 500 personer och 100 av dem har bytt adress så blir det snabbt en väldigt stor förlust för den förening som har lajvet. Det i sin tur gör att lajvet riskerar att höjas i pris på grund av att föreningen då går med förlust på grund av din lathet med att inte hyva ett mail i deras riktning med något så enkelt som “Hej! Jag har flyttat till en ny adress [nya adressen] Hälsningar X”, det behöver faktiskt inte vara mer komplicerat än så, se till att du skriver ditt fulla namn bara så arrangörerna kan hitta dig i sin databas.

Kort och gott, se till att du hör av dig till arrangören när du flyttar, både för din egen skull och för arrangörernas skull!